maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ongelma-alue

Meidän kodin yläkerran aula on ikuinen ongelma. Tila on aika kapea, ikkunoita kokonainen seinällinen ja vain yksi kokonainen seinä (sohvan pituinen). Portaat keskellä ja toisella puolella aulaa vielä kapeampi tila (kulkuväylä huoneeseen) ja lukematon määrä ovia huoneisiin....
Aulassa oli ikkunoiden edessä tietokonepöytä, mutta nyt esikoiseni huoneen jäädessä tyhjäksi, siirsin tietokonepöydän hänen huoneeseensa, josta jostain kummansyystä aloin tehdä itselleni  ns.omaa soppea  :). No, aulasta tuli nyt niin tyhjänoloinen, että jotain oli keksittävä nopeasti kuten aina, eli hätäratkaisuna laitoin sisustustarrat ikkunoiden väliin ja tila jotenkin "täyttyi".
Nyt on aikaa sitten suunitella ja ihmetellä, että miten koko aulan tilan jälleen muuttaisi ja huonekalut ilmeisesti taas rupeevat vaihtamaan paikkaa... Ottaisin mielelläni ehdotuksia ja  näkemyksiä vastaan ongelman ratkaisemiseksi.
Kuvat koko ongelma-alueesta:

Pieni sohva on siis punaisen sohvan "vieressä" ja kirjahylly on pientä sohvaa likimain vastapäätä. ÄÄH, niin ärsyttävää!  (PS. kuvatkaan ei sitten onnistunut kovin hyvin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...