tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tukholmaa ja kevätbuunausta

Anteeksi venähtänyt tauko kirjoittamisessa, en tajua kuinka illat hurahtavat niin nopeasti ja saamatta juurikaan tehtyä jotain sellaista perus-setistä poikkeavaa. (Perus-settihän on kauppaan, ruokaa, pyykkiä yms.)
No, tässä on ehditty käydä visiitillä  keväisessäTukholmassa, jossa tosin tällä kertaa oli niin superharmaa keli, mutta ei onneksi satanut vaikka niin oli luvattu.

Tykkään Tukholmasta tosi paljon, vanha kaupunki on niin ihku ja voisin siellä kierrellä vaikka kuinka ja kauan. Muksut vain ovat ihan toista mieltä siitä, että missä voisi juoksennella tuntikausia, eli shoppailu olisi niiden juttu!Toiveena olisi kesällä olla vaikka muutaman päivän verran Tukholmassa, kierrellen kaikki ne paikat, joissa ei ehdi tavallisella risteilyllä ollessa käydä, esim. Skanssen, Gröna Lund, paikkoja on monia joissa halauaisin käydä....

No, kyllä siellä laivalla ehtii vähän rentoutuakin ja nauttia vain siitä, että voi vain olla ja tietty syödä hyvin ja vähän hemmotella itseään
vaikka kuplivalla ja näyttävillä drinksuilla (tosin kuvassa oleva drinkki on 9 vuotiaalle tehty unelma-juoma) ja onhan se taxfree-myymälän tuoksujen maailmakin aika hurmaavaa.

Mutta juhlat on juhlittu ja kevätsiivousta terassilla paiskittu sunnuntaina ja mm. grilli putsattu ja ensimmäiset grillailut tehty! NAMI!!!
Nyt on alkanut kasvihuoneen kokoaminen...siitä seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...