torstai 23. toukokuuta 2013

Tanssin viemää

Olen parin vuoden ajan harrastanut aikuisten showtanssia, ja voin sanoa, että on ollut hyvin ristiriitaisia tunteita tanssitunneilla. Välillä on niin sairaan ihanaa ja välillä voi niin syödä naista, että miksi pitää kaikki olla niin vaikeata omaksua ja oppia. Kyllä vaan huomaa tunneilla olevansa välillä vanha! Mutta ihanaa siellä on myös se, että ikäjakauma on todella suurehko; löytyy liki viisikymppisestä päälle parikymppisiin ja yhteishenki on todella hyvä, ainakin näin loppukeväästä, jolloin kausi päättyy kevätnäytöksiin.
Ja nyt onneksi se näytös on taas onnellisesti ohi ja en vieläkään tänä vuonna kuollut lavalle sydänkohtaukseen, vaikka siltä se aina tuntuu kun lavalle meno lähestyy!
Meillä on ollut aivan ihana opettaja, ja nyt valitettavasti hän on jättämässä meidän ryhmän ja olin jo luovuttamassa omat tanssikenkäni muille, mutta ryhmän "painostuksesta" päätin vielä kuitenkin yrittää ja äsken tein ilmoittautumisen uudelle kaudelle, sitä odotellessa....Ensi kerran postauksessa käydään katsomassa, että onko kasvihuoneessa tapahtunut jotain edistymistä sitten viime postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...