perjantai 9. elokuuta 2013

Asuntomessuilta kuvattua

Käväisimme viime viikonloppuna älyttömässä helteessä Hyvinkään asuntomessuilla. Olen käynyt jo aikas monilla kyseisillä messuilla, ja nyt jäi sellainen vähän tylsä fiilis. Ei ollut niin paljon henkeäsalpaavia asioita kuin yleensä. Toki se on parempikin niin, sekä mielenrauhalle että kukkarolle.
Sisustukset eivät jotenkaan olleet mieleisiä, enemmänkin ihmeellisiä ja vähän tylsiä. Ja se mikä oli jotenkin silmiinpistävää oli se, että keittiöt olivat tosi minimaalisia, ja järjestelmällisesti hyvin samanlaisia. Tämän tyylisestä keittiöstä minä tykkään.


Ja tämä  ruokapöytä on minun päiväuneni! (Surkeeta sinänsä.)


Meillä on reilut kolme vuotta vanha rakentamamme talo, ehkä sekin osasyy siihen, että ei asunnot niin vaikuttaneet. Sisustuksia lähinnä lähdinkin katsomaan. Olisi joskus hauska nähdä asuntomessutalo sisustettuna myös messujen jälkeen, asukkaiden omilla kalusteilla. Luulenpa, että monista kohteista tulisi kodikkaampia näin taviksen silmissä.
Meillä on pihasaunaprojekti meineillään ja siksi keskityinkin aika paljon saunoihin, olemme ajatelleet tehdä pienestä pihasaunastamme sellaisen "mökkisaunan", ei siis mitään todella moderneja design ratkaisuja. Näissä kuvissa on kivoja yksityiskohtia mistä tykkäsin miettiessäni juuri pihasaunaa. Alemmassa kuvassa katonrajassa kiertää köysi, kiva yksityiskohta. Lauteiden jalat myös hauskat. Ja seinäpaneeli ihan todella upea.

Seinien tumma väri iskee isäntään. Ja isäntä on halunnut itse saada toteuttaa saunan sisustuksen, vähän kyllä pelottaa, ettei ihan mustaksi seinäpintoja laittaisi, sillä kovin suuri tila ei ole...
Toivottavasti pienen "tuvan" puolen minä saisin sisustaa, haluaisin siihen meriaiheisen sisustuksen. Meillä oli ennen purjevene, joten löytyisi pientämatskuakin ihan kivasti. Mutta katsotaan sitten kun sen aika on.

Tässä pieni esimerkki tai muistutus itselle, miten halvalla ja helposti saa todella viehättävän sisustuselementin.  Pitäisi vain muistaa kävellä silmät auki ja valppaana!!
Nyt ajattelin ruveta kuvailemaan kotiani ja postailen siitä pikkuhiljaa, niin saapi minusta sitten enemmän kuvaa....

Mukavaa viikonvaihdetta!

4 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä nuo saunat, meillä on noin 7 vuotta vanha sauna ja juurineilen isännän kanssa mietittiin sen tummentamista...

  Yksi toivomus olisi, voisiko tuon varmennuksen kommenttien jälkeen ottaa pois, helpottaa kommentointia :)?

  VastaaPoista
 2. Voi Anu, en ymmärrä mitä tarkoitat:) mutta kyselen tyttäreltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt pitäisi olla varmennukset poissa :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...