keskiviikko 7. elokuuta 2013

Retkeilyä

No, nyt siis juttua toisesta retkestämme. Minä ja tyttäreni, nuorin, päätimme lähteä telttaretkelle. Olemme muutama vuosi sitten tehneet kanssa pienen telttaretken, jolloin myös isosisko oli mukana.  Ja koska edellinen teltta oli jo päässyt suorastaan homeeseen, niin piti hankkia uusi. Ja löysimmekin mukavan teltan, joka oli jopa vähän isompi kuin edellinen. Tätä uutta telttaa kutsuimme 1h ja katettu terassi! Upeelta kuulostaa, eikö totta!


Edessä siis on "terassi" osio, tosin kuvassa kaikki paikat kiinni. Siinä on hyvä säilyttää kaikki kassit ja nyssykät; ei tarvitse niitä sinne nukkumatilaan änkätä.
Virroilta löysimme ihanan leirintäalue paikan,  jossa oli kotieläimiä pihapiirissä, puput, kilit, alpakat ja jopa aasikin. Lapsille oli jättitrampat ja jättikeinut yms. todella viehättävä ja siisti paikka. Meidän  lisäksemme, teltalla oli yksi belgialainen perhe. Muut olivatkin sitten asuntoautoja ja asuntovaunuja.
Suosittelen kaikille paikkaa, mökkejäkin oli saatavilla erilaisia.
Siinä järven rannalla olimme yhden yön ja sitten katsoimme netistä, että missä aurinko paistaa, niin nokka sitä kohti. Siis Naantaliin!!Leirintäalue sijaitsi ihan keskustan yläpuolella, huikein näkymin varustettu leirintäalue. Päätimme olla siellä jopa pari päivää, niin ihana paikka on Naantali. 
Ja kun siellä ollaan, niin pakkohan se oli nähdä....


Viime kerran käynnistä onkin jo monia vuosia.


Oli kaikinpuolin ihana kesäretki ja ihanat paikat. Oli kaunista maisemaa ja paljon katseltavaa, kyllä Suomi on kaunis maa!


Ja nyt meillä on tytön kanssa ihan hirveä matkailuauto kuume! Taidan laittaa uudehkon autoni vaihtoon; joku halpa vanha kaara "työautoksi" ja loppurahoilla joku vanha matkailuauto!! Onneksi on netti, mistä hakea....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...