tiistai 10. syyskuuta 2013

Kodin sydän??


Kuten jo aijemmin lupailin,  siirrytään keittiöömme. Täällä siis koitan laitella perheemme massut kuntoon eli koitetaan tehdä niin hyviä ruokia, että masut pysyvät hyvässä kuosissa!
Keittiömme ei ole kovin suuri, ainahan sitä kaappitilaa tarvitsisi enemmän ja jos nyt rakentaisimme uuden talon, mitä emme kyllä ikinä toivottavasti tee, niin tekisin leveän keittiön.
keittiömme avautuu heti ulko-ovesta tullessa


ja kun meillä ei ole väliovia eikä juuri väliseiniäkään päätyy keittiömme ruokailutilaan, joka taas jatkuu olohuoneeseen.


Keittiöni näyttää aina olvean vähän sekaisin, tuntuu,e ttä purkkeja ja purnukoita pyörii pöydillä, mutta jospa se kertoo siitä, että siellä kokajan vähän tapahtuu jotain :)
Keittiöstäni kyllä tykkään pääsääntöisesti, erityisesti tykkään kulmahella-ratkaisusta

  ja Ikeasta ostetuista riippuhyllyistä.  Ja yksi ihanimmista esineistä keittiössäni on ns. "Härpäke", jonka ostin Wanhasta Porvoosta ihanasta sisustusliikkeestä, jossa piipahdan aina käydessäni Porvoossa ja jonka nimeä en nyt saa millään päähäni!

Siihen voi keräillä kaikkea pientä kivaa roikkumaan....

Keittiöihin on nykyään saatavilla niin ihania astioita ja tavaroita, että kuka voi esim. tällaisia purnukoita vastustaa ja olla ostamatta?


Ensi kerralla katsotaan, mitä tämän kyltin takana on......

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen keittiö sinulla/ teillä. Ja tuo kulmahella on kyllä ihana <3

    VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...