tiistai 1. lokakuuta 2013

Eipä kummempaa
Kesää on laitettu taasen pakettiin ja aloitettu varaston kätköistä kaivelemaan lämpimämpiä vaatteita esiin. Toisaalta on taas mukavaa kaivella toiset sesonki vaatteet esille, mutta toisaalta kauhistuttaa ajatus pipoista, kaulahuiveista ja toppavaatteista!
Lyhtyjä kannettu niin sisään kuin uloskin ja kynttiläkaapin uumeniin sukellettu katsomaan, joskos sieltä löytyisi joitain viime talven jäljiltä. Kynttilät on kyllä niin ihana juttu syksyn illoissa ja toinen on takka, joka niin mukavasti lämmittää vanhoja palelevia luita.
Käväisin taas tuossa hautausmaalla muutama päivä sitten, huomasin taasen kuinka kaunista siellä on melkein mihin vuodenaikaan tahansa. Siellä vallitsee jokin ihmeellinen -"the juttu", on ihan sama onko siellä kesällä kun kaikki kukkii vai näin syksyllä kun pitäisi olla jo vähän karumpaa vai talviaikaan käydessä, niin aina on jotenkin niin kaunista jollain ihmeellisellä tavalla.


Ihanaa, yksi työpäivä enään jäljellä tällä viikolla; kesälomaa on jäljellä kaksi päivää ja aijon pitää ne nyt pois ja suunnata tyttärien kanssa perinteiselle syksyiselle Tukholman reissulle, josta toivottavasti jotain kuvia seuraavassa postauksessa.
Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...