keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syysistutukset ja kuppikakkuja

No, kesäkukat on melkein laitettu tontin perälle, paitsi runkoruusu, joka kukkii vieläkin täyttäpäätä. Ja uusia nuppuja vain ilmestyy lisää.
 Olen ihmeissäni ihka ensimmäisen runkoruusuni kanssa, ja pähkäilen, että miten saan sen säilymään talven yli. Ei ole kellaria missä olisi pikkaisen viileää....autotalliin ajattelin kukan laittaa kunhan lopettaa tuon kukkimisen. En vain  tiedä, pitääkö se leikata ennen "talviunta" vai vasta keväällä?
Kesänkukista muratin säästin syysistutuksiin, koska on vielä ihan kuosissaan, kätevää ja helpottaa huomattavasti istutuspuuhia!
 Isoon ruukkuu täytynee käydä hankkimassa joki isohko havu ja jotain syksyn väriä, siihen saisi sitten kivasti vaikka valosarjan....ihanaa  kun illat pimenee.....


toisaalta pihalla odottaa haravointihommia....en nyt sitten tiedä onko se välttämättä niin ihanaa!

Herkuttelun himo tuppaantuu lisääntymään ilmeisesti  heti päivien lyhentyessä, viikonloppuna päätimme pienimmän kanssa leipoa jotain hyvää ja herkullista
Ja tällaisia herkkupaloja saimme aikaiseksi, jotka aika nopsasti hävisivätkin lautaselta.NAM!


3 kommenttia:

 1. Kivannäköiset kuppikakut, mistä olet hankkinut tuollaisia vuokia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna, onneksi tuo nuorempi sukupolvi muistaa asat paremmin kuin minä! Vuuat oli sellaisen kaupan kuin Iloinen keittiö, myymälöitä ja nettikauppa löytyy!

   Poista
 2. Ostin Habitaresta, ja en nyt sitten muista ikävä kyllä, mikä oli putiikin nimi, joka näitä myi osastollaan.

  VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...