maanantai 2. joulukuuta 2013

Jouluista tohinaa!

No, nyt se joulutohina sitten alkoi! Ensimmäinen adventti takana ja viikonloppuna tuli kiirus kaivella joululaatikoita ja etsiä tähtiä- ja kynttelikköjä ikkunoihin. Ihanaa! Olen niin jouluihminen, että rakastan laitella kaikenlaista rompetta ympäritaloa ja en millään jaksaisi odotella, että saisin ruveta häärimään keittiössä jouluherkkujen parissa. MUTTA, sitä ennen on vielä miljoona tsiljoona asiaa mitä pitää tehdä ennen kuin päästään niin pitkälle.
Nyt  "verstaassa" tekemämme pussukat ovat päässeet paikalleen, johon ne suunniteltiinkin.


Ja täytynee myöntää, että olen tyytyväinen lopputuloksesta. Nyt vain on niiden tyhjien pussukoiden täyttäminen edessä, perheen tytöt pitävät huolen siitä muistuttamisesta, että joka päivälle täytyy olla jotain pussukassa. Plääh, tulikohan tästä yksi stressin-aihe lisää tähän joulun hössötykseen. Ja kun en voi etukäteen täytellä pussukoita kovinkaan pitkälle, koska varaavatakka kuumenee sen verran myös ulkoapäin sitä käytettäessä, että jos sisällä on esim. suklainen yllätys.....voi sen nuolla pussukan pohjalta!

Eilen tuli kuunneltua ensimmäisiä joululaulujakin siivoillessa, ja nekin tuntuivat taas vuoden jälkeen mitä ihanimmilta.
Meillä ei kattovalot juurikaan enään ole päällä, vaan elämme himmeiden jouluvalojen  varassa, mukavaa vaihtelua ja fiilistelyä, sekin. Kynttilöitä ruvetaan kaivelemaan oikein tosissaan esille vähän joka paikkaan ja eilen saimme n. 2mm lumipeiton tuohon pihalle! Se kruunasi kyllä ensimmäisen adventin. Ja tänään saimme vähän lisääkin.

No, nyt on otettava harkittuja moveja ja laitettava kaikki tsiljoona asiaa tärkeysjärjestykseen, jotta ei ihan viime metreille jäisi muuta kuin ne ruokahommelit.
Tästä se alkaa: torstaina esikoiseni lakkiaiset, itsenäisyyspäivän juhlaa, perheemme pienokaisen kaverisynttäri kutsut, tanssinäytöstä, viime vuonna edesmenneen äitini viimeisien viikkojen hoitopaikan, Terhokodin puurojuhlaa, bestiksen kanssa joulushoppailua ja lounastamista.....
siinä muutamia menoja/hommia mitä nyt näin äkkiseltään tuli mieleen!

Ja eikun koristelemaan kotia, nyt tuli kiire!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...