sunnuntai 19. tammikuuta 2014

On ilmoja pidellyt


 

Mahtavaa, kun saadaan vähän kunnon talvisäitä meille, vihdoinkin! Niin upeita päiviä ollut viime päivät, luonto hienon "sokerikuorrutuksen" peitossa ja aurinko paistellut hienosti kirkkaalta taivaalta.
Kyllä nyt on ulkoiltukin viikonlopun aikana ihan mukavasti. Perjantaina työnantajan järjestämä ulkoilupäivä; ohjattua kisailua erilaisilla kisailupisteillä, leikkimielellä (vaikka tosissaan kuitenkin yritettiin tietty voittaa oman ryhmän kanssa). Lopuksi isossa kodassa nokipannu kahvit, makkarat ja ihana makea jälkkäriylläri.
Eilen ulkoiltiin Luukin ulkoilualueella, joka talvi olemme siellä käyneet ainakin kerran, pulkkamäessä. Nyt kun lumitilanne on aika heikohko, tyydyimme kävelyyn ja koirakin pääsi mukaan.
Taustalla Luukin kartano, jossa iloksemme näkyi olevan heräämisen merkkejä, lounasta oli tarjolla ja paikka oli avoinna!  Viime vuosina kartanon kahvilan olemassaolo on ollut vähän heikolla hapella ja tottuneena siihen, otimme omat eväät mukaan.
Jään pinnalle lumi oli tehnyt hassut "pampulat", hauskan näköistä kun koko järvi oli pampuloilla.
No, kävelyn jälkeen sitten tietty nuotiolle ja makkaranpaistoon ja juomaan lämmintä kaakaota. No, harmitukseksi törmäsimme siihen, mihin nykyään lähes joka ikisessä paikassa...

  tuohon merkkiin ovessa: Ei koiria!
No, ei siinä sitten, hatutusta pipon täydeltä,  yksi jää koiruuden kanssa ulos ja muut sisään. Sisällä oli vain yksi pariskunta ja olivat kanssa sitä mieltä, että mikä ihme siinä on, että joka paikkaan lykätään kyseistä merkkiä, ja heillä itsellään ei edes ollut koiraa!!

Tämä on vapautunutta nykypäivää.

Kynttilät vielä kruunaavat talvitunnelmaa, niihin ei vaan kyllästy!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...