keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pöytäremppa

Anteeksi taasen tämä pitkähkö tauko kirjoittelussa, mutta kun tämä kevään tulo jotenkin näyttää aiheuttavan jotenkin kiireitä.
Viikonloppuna piti heti haravoida pihaa ja leikkailla marjapensaita ja Terijoensalavia yms. Jos joku kauhistelee leikkausajankohtaa, niin minä en todellakaan tiedä mitään puutarhanhoidosta, ja sen olen kyllä joskus saanut huomatakin, että jotkut asiat ei vain kasva meillä! Mutta näillä eväillä mennään ja esim. marjapensaat ovat jo n.4vuotta selvinneet käsittelyssäni:)
Kasvihuone kaivettiin talvipressun alta esiin ja isännän piti yhtä kasvulaatikkoa vähän pienentää, kun halusin eri järjestyksen täksi kesäksi, ja laatikot eivät sopineet kasvihuoneeseen sen kokoisina.
Ja sitten oli talvivaatteiden pesua ja niiden raiaamista varastoon. Sekin on melkoinen urakka!
Terassia oli tietty pakko myös lakaista ja laitoin jo verhotkin paikoilleen.
Ja sitten se pöytä-projekti jatkui myös. Elikkäs nyt olen hionnut pöytää ja vielä täytyisi keksiä jokin nerokas suunnitelma, että millä täyttäisi muutaman pienen syvän kolon pöydässä, kun ei viitsisi ostaa jotain hervottoman kokoista massa-purtiloa, josta jää sitten lähes kaikki käyttämättä. Mutta naiset ovat kekseliäitä.....
Pöytä on nyt kannettu autotalliin, jotta kun olen keksinyt sen "täytteen", niin pieni hiominen ja sitten maalaus on mahdollista tehdä kun on lämmin tila missä sen voi tehdä.

Mietin vain, että kestääköhän kalustemaali tässä tapauksessa kun pöytä on ulkona ympäri vuoden. Sateelta suojassa on kyllä, mutta se kosteus, kestääköhän sen. Mutta täytynee kokeilla....sillähän se selviää.
Ensimmäiset taimen alutkin on saatu jo Basilikaan, Rosmariiniin, Maustemeiramiin ja Mustasilmäsusannaan. Mutta sen vaan sanon, että suuri ihme on jos niitä jotain suurempaa tulee, on sen verran heiveröisiä ne alut.....

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kun ihanaa, että onnistuit! Käynpä vilkaisemassa myös sinun blogia!

      -satta

      Poista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...