sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Uusia tekeleitä
Onpas aikaa taasen kulunut edellisestä postauksesta, syynä ehkäpä se, että kaikenlaisia hommia kevät näytöksineen yms. pihatöineen on vienyt kaiken luppoajan. Ja mitä ilmoja on nyt ollut! Aivan mahtavaa!
Olen häärinyt vanhan vanhemmilta minulle kulkeutuneen rottinkisen ikivanhan pöydän kunnostamisessa.Pöytä on ollut milloin missäkin ja myös ulkona mökillä, joten se oli aika tummunut ja saimme rikottua pöydän lasinkin viime muutossa. Varastossa pöytä on odotellut pihasaunamme valmistumista, mihin ajattelin pöydän sitten laittaa. Mutta halusinkin terassillemme pienen pöydän ja sain idean kunnostamisesta jo nyt.
Lasi tuntui tyyriiltä ostaa, kun en oikein tiennyt tuleeko kunnostamisesta mitään ja haluanko sittenkään pöytää varmasti mihinkään. Päätimme tehdä vanerista pöydänkannen ja jotenkin siihen piti vielä saada jotain....
No, vedin sitten siihen pienen kuvion. No, tulihan siitä nyt jonkinlainen.

No, tällä kalustuslinjalla nyt kun ollaan, etukuistimme on aika tyhjillään, kun siirsin sieltä pienen kaluston parvekkeelle, eli jotain siihen tarttisi saada.
Olin nähnyt netistä teko-ohjeet mukavan näköiseen siroon penkkiin, joten hihat heilumaan. Isännän kanssa tehtiin se viime viikonloppuna ja oli sen verran helppotekoinen, että ei mennyt kuin muutama tunti ja se oli valmis!


Tähän loppuun vielä kuva siitä minun ruokapöydän lopputuloksesta, johon olen niiiiiiiin tyytyväinen!

3 kommenttia:

  1. Tuosta pikkupöydästäkin tuli ihan hieno....meillä mies rikkoi viimekesänä toisesta rottinkipöydästä lasin..:)

    VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...