sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäloma??

Ensimmäinen pari viikkoa kesälomaa on pidetty, tosin ilman sitä kesää! Tämän kesäloman säät ovat olleet kerta kaikkiaan hirveät, pahimmillaan oli 4 astetta kun lähdin ajelemaan kohti mökkiä. Päiviin on mahtunut kovin erilaisia ilmoja; vettä, rakeita, myrskytuulia ja jopa kaksi aurinkoista päivää!!
Ihan loman alussa käväisimme Tukholmassa ja siellä emme suunnistaneet kaupungin kaupoille vaan Skanssenille. Sää suosi todella meitä, aurinko paistoi niin ihanasti ja oli juuri sopivan lämpöistä, että jaksoi hyvin kävellä.
Paikka on kaunis erilaisine vanhanajan asumuksineen, vähän samanlainen kuin Seurasaari Helsingissä, mutta myös pihat olivat laitettu sellaiseksi kuin siellä asuisi tänä päivänäkin asukkaat, viljelyksineen yms.


Skanssenilla on myös eläinpuisto, joka oli mielestämme mukava, se oli sopivan suuri, eläiminä niin kotieläimiä kuin muitakin pohjolan eläimiä.

 
 
 
 
Alla vielä muutama kuva äitinä olemisen ihanuudesta tai miten sen nyt ottaa.....tai ainakin erilaisista imettämistyyleistä

(Huomaa isän rankka osa tuolla takana).

Lomalla tuli käväistyä myös Lappeenrannassa katsomassa upeita hiekkaveistoksia, jotka hämmästyttävät upeudellaan joka vuosi. Käytiin myös Holiday club Saimaassa vähän uiskentelemassa, jossa vesi oli ihanan lämmintä, verrattuna juhannuksena Saimaassa uidessani veden lämpötila oli 12 astetta! Alueena todella viehättävä, kasvava paikka, suosittelen lämpimästi.


Nyt pitäisi huomenna taas innostuneena mennä takaisin työnääreen neljäksi viikoksi ja sitten olisi loma nro 2 tiedossa, ja toivottavasti aivan erilaisissa sääolosuhteissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...