perjantai 13. kesäkuuta 2014

Yrttiportaat

Yrtit ovat itselleni vähän sellainen vieras asia ruuanlaitossa, jota koitan opetella todenteolla ja varsinkin näin kesäaikaan, kun on tuo kasvihuone aika uutena "harrastuksena".
Syömme  lähes päivittäin ulkona terassillamme, joten kekkasin, että yrtit pitää olla lähellä missä ruokakin valmistetaan, joten.....

isännälle taas hommia!

Ja näin ihanat portaat sain, johon heti hain osan yrteistä kaupasta ja osa on omaa tuotantoa.


 Nyt yrtit ovat lähellä ja niitä on helppo napsia joko ruokaan tai ihan vaan ohi mennessä.(nuo kastelu -kannut ei ollut tarkoitus näkyä...)   On se kiva kun rakennusajoilta on jäänyt kaikenlaisia lautakasoja tuonne tontin perälle,  myönnetään  nyt sitten pitkin hampain:)
Tänään oli viimeinen aikainen aamuherätys ja nyt sitten seuraavat kaksi viikkoa on ihania, raukeita hitaan kaavan aamutoimia, ei kiirettä minnekään, ihanaa!!
Eilen vietimme keskimmäisen lapseni, tyttäreni 18-vuotis synttäriä vähän ennakkoon, koska olemme kumpikin tahoillamme silloin ensi viikolla kun kyseinen päivä on. Hän sai päättää mitä tekisimme ruuaksi ja jälkkärin tietty. Tortillaa söimme pääruokana ja jälkkärinä oli meidän kesäherkku
suklaafondue, joka oli niin hyvää.

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...