maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kesäjuhlat

On ollut niin kiirettä, ettei ole ehtinyt tänne blogiin lainkaan kirjoitella. Kesä tuo tullessaan kaikenlaista puhdetta ja pakertamista. On käyty keräilemässä mansikoita ja osa niistä herkuteltiin ja osa pakastettiin, että saa talvellakin herkutella.Olen saanut sen mekonkin tehtyä valmiiksi, vain kuvaa en ole vielä saanut aikaiseksi. Täytynee lähiaikoina laittaa se ylle, jospa silloin saisi kuvankin napsaistua.
Rahin tuunausta olen saanut tehtyä puolet, kansi on valmiina.

Olen vähän äimistynyt kun onnistuin mielestäni niin hienosti tuosta päällystämisestä. Toivotaan, että onnistun alaosan tekemisessäkin yhtä hyvin.
Keskimmäinen lapseni, tytär, täytti siis juhannuksen tienoilla 18 ja nyt viikonloppuna juhlistimme sitä sukulaisen kanssa yhdessä.
Ja minä kun rakastan syömistä, tietty päätin, että koko konkkaronkalle tarjotaan ruuat ja päästään  kaikki saman ruokapöydän ääreen, joka on myöskin ihanaa. 
Kesä kun on, niin ajateltiin grillata ja lisukkeena kahta eri salaattia, iisiä eikös vain? No, niinhän ajattelin, että iisiä, mutta kun kuudelletoista rupeaa tekemään salaattia, huomaakin, että sitä pitää olla ihan tajuttomasti! No, ämpäreihin laitettiin ja hyväksi todettiin. Siitä oli helppo laitaa esille tarjoilukulhoihin myöhemmin. Ja tuli ihan riittävästikin ns. ämpäritolkulla.
Ja olimme päättäneet tehdä tyttären kanssa suklaaleivoksia, niin mehän tehtiin niitäkin koko porukalle.
Maistuivat muuten ihan Fazerinalle! Ihania olivat, vaikkakin meinasivat sulaa pöydälle kun oli niin kuuma auringonpaiste. (viimeisten vieraiden lähdettyä, alkoi ukkonen joka romahdutti/hajotti pihalla olleen juhlia varten pystytetyn paviljongin).

Tässä vieraita odotellaan, huom.  isäni on kattanut pöydän...

 Kohta alkaa taas loma, iiiihanaa ja siihen kuuluu myös se odotettu Kreetan reissu, jonne lähden täysi-ikäisen tyttäreni kanssa kahden. Taitaa olla luksusreissua tiedossa, eikä tarvitse itse tehdä ruokaa , vaan saa nauttia toisten tekemiä herkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...