perjantai 4. heinäkuuta 2014

Terassin sisustamista

Viileä loma sää sai minut tutkailemaan terassiamme ja sen suojaamista viileältä säältä. En ole aikaisemmin joutunut laittamaan terassin lämmittimiä päälle keskellä kesää ruokaillessa terassilla. Joten jotain täytyi siis keksiä.
Terassimme on puoliksi "umpinainen", ja en haluaisi lasittaa sitä kokonaan umpinaiseksi, joten ajattelin mielessäni verho-ratkaisua.
Verhoilla saisin myös vähän yksityisyyttä enemmän sitä halutessani, sillä terassillamme voi myös hyvinkin nukkua levitettävän sohvan ansiosta.
Joten IKEAAN katsomaan verhoja!
Matkaani lähti Merete- verhoja kolme pakettia ja erinäinen määrä pitimiä ja yhdellä verhotangolla yllätyksekseni pärjäsin. Verhoissa oli purjerenkaat, joten ripustaminen oli todella helppoa, ei minkäänlaista väkertämistä verhonipsuttimien kanssa. Ikeassa ei ollut verhoihin minkäänlaisia nyörejä, joten kuvaukseen piti nyörit lainata makuuhuoneiden verhoista, jotta näin miettimäni kokonaisuuden livenä.
Ja sitten sitä yksityisyyttä tai lämpösuojaa....
Toimii! Olen tyytyväinen, tai oikeastaan vasta sitten kun saan silitettyä verhot! En malttanut silittää ennen kuin näen kokonaisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...