keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kesäkausi päättymässä

No, niin se vaan on tosi kuin vesi, että kesäkausi on päättymässä. Lämpöiset ilmat ovat hellineet viime päivät, mutta kyllä illat jo pimenee aikas aikaisin, plaah! En kyllä tykkää siitä juuri lainkaan, melkein tekisi mieli vähän kiukutellakin sen takia...mutta ei vielä, lokakuussa sitten kiukuttelen, näin olen varmaan tehnyt joka vuosi, inhoan aikaisin pimeneviä iltoja yli kaiken.
Viime viikonloppuna vietimme ystävien kanssa kesäkauden päättäreitä, kuinkas muuten kuin  grillaten hyviä ruokia ja viinejä nauttien. Pieni ripaus syksyä kattaukseen hivutin kuitenkin mukaan.

Tykkään kyllä syksystä sinänsä, ihanan tuoksuisessa syysmetsässä kävely on sellaista terapiaa, jota tarvitsen. Syksyn tulevat värit ovat ihan oma ihana juttunsa ja sitten tietty se "lupa" sytytellä niitä kynttilöitä ja lyhtyjä sinne tänne.
Viikonloppuna laitoimme kesäpihaa jo vähän niin kuin telakalle; yksi kalusto siirrettiin jo suojaan talveksi, pihakeinu siirrettiin katoksen alle ja kyllä kasvihuoneessakin  emännän syys jo rupeaa näkymään, ei taida kuin tomaatti olla elävien kirjoissa, ja hyvin onkin.
Kesäkukat samaten rupeaa vähitellen vähenemään pihan nurkista, kun ei vaan jaksa enää innostua kasteluista ja nyppimisistä samalla flow:lla kuin edelliset kuukaudet on tehnyt.
On vielä sentään jotkut aika edustuskuntoisia.Ja kun illat pimenee tuntuu, että kokoajan pitäisi syödä jotain...liekö lohtusyömistä vai miksiköhän sitä kutsuisi????Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...