maanantai 17. marraskuuta 2014

Kirppiskipot

Taas on vierähtänyt pari viikkoa edellisestä kirjoituksesta, aivan tajutonta kiirettä niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Ja taitanee kiire kestää jouluun saakka, mutta koitan tänne ehtiä laitella kuulumisia välistä!
Kirpparilta löysin jokunen aika sitten kuusi kappaletta sööttejä, vähän vanhanaikaisia, olisikohan ne jälkiruokakippoja, vitosella.

Minulla ei ollut aikomus käyttää niitä ollenkaan siinä käyttötarkoituksessa kuin mihin ne ovat tarkoitettu, vaan mielessäni oli jotain ihan muuta. Nyt piti saada mieskin tähän prosessiin mukaan, koska meitsi ei omista poraa enkä kyllä osaa sitä käyttääkkään.

Ja totta vie, tässä ne nyt ovat sellaisina kuin olin ajatellutkin!

 
  Kolmesta kiposta tuli meidän ruokailutilan ikkunaan lamput.

Suuritöisimmäksi koko projektissa tuli sopivien lamppujen löytäminen. Nykyiset LED lamput ovat ihan kamalia, etsiessä tunnelmallisia hehkulampun tyyppistä valaistusta. Aika monet tuli hankittua, turhaan, vaikka pienempiä lamppuja ei onneksi ole yhtä paljon valikoimissa kuin isompia.
Vähän harmittaa kuin olisin halaunnut lampun kokonaan kipon "sisään", mutta niin pieniä  ei löydy. Näihin on tyydyttävä! Olen melkein kympisti tyytyväinen!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihan sellaiset ei tullut kuin haaveissani oli, kun niin pieniä lamppuja ei löydy, jotka ei näkyisin tuon kipon "ulkopuolella". Mutta tykkään kuitenkin jonnin verran:)

      Poista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...