keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Holiday Rauhassa
Olemme viettäneet ihanaa lököttelylomaa nuorimmaiseni kanssa jo puolisen viikkoa Rauhassa,  kylpylä Saimaalla Holiday club osakkeessamme, joka sijaitsee Rauha nimisessä paikassa. Erittäin sopiva nimi kuvaamaan lomaamme, ei aikatauluja ja teemme just sitä mitä huvittaa.
Olemme siis ensimmäistä kertaa huoneistossamme, joka on aivan ihana, ja tietty kun se on ihan uusi ja kivasti sisustettu ja keittiöstäkin löytyy kerrankin kaikki tarpeellinen mitä yleensä vuokramökeissä ei valitettavasti ole.
Huoneistot ovat siis pieniä erillistaloja, joissa on kaksi makuuhuonetta, yhdistetty keittiö-olohuone ja tietysti saunalla varustettuna.

Alueella on todella rauhallista ja sehän sopii meille.
Tarkoituksena oli hiihdellä paljon, mutta kuinka ollakaan huolehdin kyllä tyttären monoista, että ne ovat mukana...niin omani jäivät kotiin!!
No, olemme ulkoilleet siitä huolimatta paljon, tytär on hiihtänyt ja minä jolkottanut koiran kanssa perässä jäällä.
Kylpylä Saimaa sijaitsee muutaman sadan metrin päässä, jossa olemme käyneet uiskentelemassa ja nauttimassa erilaisissa saunoissa  muutaman kerran ja tänään aikomuksena on mennä luistelemaan kylpylässä olevalle jääareenalle.
Illalla  tänne meidän iloksemme saapuvat loppuperhe viettämään loppulomaa. Ja ne minun monotkin saapuvat vihdoin.....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...