lauantai 10. tammikuuta 2015

Vekottimia keittiössä

Keittiö on meillä sellainen paikka, jossa aina vallitsee jotenkin lievähkö kaaos, kaikki tasot on täynnä purkkia, purnukkaa, erilaisia härveleitä ja vekottimia. Ja mitä sitten taas huomaan raahaavani kaupasta; uusia vekottimia lisää!
No tällä kertaa mukaani tuli Cupsolo, kapselikeitin! Ilman olisimme aivan taatusti pärjänneet, kuten tähänkin asti ja en muista edes haaveilevani moisista vekottimista koskaan...Ja tietty paketissa ei ollut yhtään kapselia, joilla olisi voinut aloittaa tämän uuden kahvihifistelyn, joten toisen  kaupan kautta kotiin testailemaan uutta todella tarpeellista, "ilman ei voi elää"-vekotinta.


Teimme ensimmäiseksi kokeeksi Moccachinon, ja olihan se ihan hyvä jälkkärikahvi, täytynee myöntää.  Katsotaan nyt sitten taas, kuinka kauan tuo kahvikone jaksaa innostaa/kiinnostaa.

Ja sitten lisää härpäkkeitä.....

Isäntä syö suhteellisen usein popcornia, joita hän laittaa mikrossa. Tytötkin ovat asian ilmeisesti noteeranneet, koska ehdottivat, että ostetaan joululahjaksi sille popparikone! Ja taas mentiin kauppaan ja saatiin keittiöön uusi, todella hankalan mallinen iso vekotin, jolle ei vielä ole löytynyt säilytyspaikkaa, ja tarpeeseen tietty ostettiin....Mutta täytynee vähän kehua laitetta, ihan älyttömän vähän laitetaan öljyä desiin siemeniä ja ilman palamista ja hirveää paukkumista popparit valmistuvat nopsasti ja kätevästi.  Ja samainen kulho missä ne valmistuu, on samalla se tarjoilukulho, kätevää (ja tarpeellista)!!


Huomenna täytynee varmaan leipoa korvapuusteja, jotta saa KAHVIN kanssa jotain hvyää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...