tiistai 17. helmikuuta 2015

Valoa

Ihanaa kun päivät ovat selvästi pidempään valoisia, ainoa haittapuoli siinä on se, että kaikki pinnat näkyy niin selvästi, esim. kaappien ovien olevan ihan kauhean pölyisiä ja kaiken maailman läikkiä täynnä, mitä ei ole huomannut "hämärässä". Ja sehän tietää sitä että rättiin on tartuttava!
No, yksi merkki kevään odotuksesta on minulla ainakin se, että rupeaa ostelemaan kukkia kotiin enemmän. Tämänkin kaunokaisen ostin Plantagenista, toivottavasti saan nauttia pitkään upeasta kukinnasta.

Ystävänpäivää vietimme ystäväpariskunnan kanssa teemaillan merkeissä, ja nyt oli vuorossa ranskalainen ruoka.
Oli kyllä taas mukavaa istahtaa joukolla ruokapöydän ääreen, herkutellen ja jutellen kuulumiset läpi.
Google-kaverini käänsi meidän menun ranskaksi, kätevää (mutta ei ehkä kaikki niin oikein, mutta kun kukaan ei osaa ranskaa, ei sen niin väliä)!

Meillä on tapana näissä teemailloissa, että toinenkin pariskunta tekee jotain, päätämme etukäteen kumpi tekee pääruuan tai jälkkärin yms. Silloin ei kaikki jää yhden tekijän varaan ja sillä varmistamme myöskin, että teemat jatkuvat kun ei tule liian suuri taakka vain yhdelle.

Lauantaina rupesi sitten ääni taas lähtemään, ja siitä lähtien olenkin ollut sairasvuoteella, kuumetta ja ääni pois.... silloin auttaa nämä kaksi seuraavaa asiaa aikas mukavasti:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...