tiistai 10. maaliskuuta 2015

Nyt se alkoi!

No nyt alkoi nimittäin kevät hommat! Ei malta enää odotella, että saisi työntää kädet multaan. Pakko oli mennä kaivelemaan varastosta hyllyjä ja etsiä se purnukka, missä on viime kesästä jääneitä siemenpusseja ja tsekata, oliskos siellä jotain mitä voisi jo nyt maaliskuun alussa laittaa esikasvamaan. Ja olihan siellä ihan mukavasti; basilikaa, persiljaa, rukolaa ja uutena ostin taimimultaa hakiessani kaupasta, tarhapetunian siemeniä.
Sitten vain pöydälle tilaa, mullat ja kipot esiin ja sormet multaan! Isäntä osti itselleen Lidl:stä pienen klipsillä olevan "työvalon", kun ikänäkö rupeaa vaivaamaan tallissa hommia, kun siellä ei kuulemma riitä enää nykyiset halogeenit....mutta minäpä "kokeilin" valoa minun kasvatuskiikkuun, ja se oli kuin siihen tehty, joten pyysinpä isäntää hakemaan MINULLE vielä toisen samanlaisen!

Nyt siis lämpöä ja valoa riittää hyvin....nyt vain odotellaan, että onnistuuko tänä vuonna esikasvatus, nimittäin viime vuonna en onnistunut saamaan kuin pienet alut, jotka sitten yht´äkkiä nuukahti ja kuoli...taisin kastella liikaa, tai sitten oli liian pimeä kasvatuspaikka, tiedä häntä. Mutta nyt pitäisi olla kaikki nämä olosuhteet kondiksessa....

     

Ja sen sanon vaan, että jos nyt epäonnistun taas, en esikasvatusta kokeile ikinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...