sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Uusia virityksiä

Kevään odotus tuo tullessaan sen, että rupeaa lukemaan puutarha-aiheisia lehtiä ja siitähän se kevään ja kesän odotus saa sitten vauhtia ihan tosissaan.
On se aika jolloin pitäisi alkaa suunnittelemaan, että mitä tänä vuonna kasvihuoneessa taas koitetaan kasvatella, toivottavasti hyvällä menestyksellä.
Olen aiemmin esikasvatus hommelit  hoitanut valtaamalla pienen kodinhoitohuoneemme pöytätason ja en ole siitä ollut niin innoissani minäkään, saati muut perheenjäsenet, niin nytpä kekkasin toisen paikan tänä vuonna: keittiön ikkunan! Siis mars lautakasalle taas penkomaan sitä ehtymätöntä "kaivoa", mistä aina on löytynyt juuri se mitä on milloinkin etsinyt/tarvinnut.
Ja sieltähän se taas löytyi, juuri sopiva; vanhaan puusohvaan kuulunut vähän leveämpi lauta joka on jo "elämää nähnyt" vähän tummunut ja kulunut. Sitten isäntä taas poran kanssa tekemään neljä reikää ja narut läpi laudasta ja kattoon kaksi koukkua ja siinä se: uusi esikasvatuspaikka!Ja tällaiselta se toivottavasti näyttää joskus myöhemmin, tosin itsekasvatetuilla yrteillä tietty eikä näillä kaupasta ostetuilla....

Pitkästä aikaa käväisin myös eilen leffassa katsomassa jotain ihan muuta kuin lasten elokuvia, jotka olen viime vuosina lähestulkoon vaan pelkästään nähnytkin.
Kävimme vanhimman tyttären kanssa katsomassa paljon otsikoissa lähiviikkoina olleen
Luokkakokous leffan.  Ihan hauska tarina sinänsä ja kyseisessä leffassa sanottiin asiat niin kuin ne on, asiaa yhtään sievistelemättä tai kainostelematta....toiset varmasti eivät tykkää juuri siitä mutta vaihteeksi näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...