sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kotona taasen

Niin sitä on palattu siis Rukan reissulta takaisin kotiin ja arkeen täytyisi taas huomisesta tottua. Toukokuu alkaa muutaman päivän kuluttua, vaikka minusta ei tunnu lainkaan, että olisi kevät niin pitkällä, koska keli on ainakin tällä hetkellä taas niin viileän oloinen.
Kevät hommelit on kyllä aloiteltu jo pikkasen pihamaalla, uutta "ihan nopeatekoista" patiota on ruvettu työstämään talomme etupuolelle, missä  kesäaamuisin on aivan ihanaa nauttia aamukaffeet auringossa.


Viime kesänä laitoin keinun ja vanhan pienen pöytäryhmän kyseiselle paikalle ja siitähän se ajatus sitten lähti.

Myös leikkimökissä on alkanut tapahtumaan jotain....


Päätimme tyttäremmme kanssa, että nyt on nukkeleikit leikitty ja teemme mökistä sellaisen oman kesähuoneen, missä on kiva viettää aikaa lukien, kaverin kanssa pelaten tai vaan hengaillen ja tyttöjen juttuja jutellen. Siispä tavarat ulos ja ehtymättömälle lautakasalle taas penkomaan....
ja toteuttamaan suunnitelmaamme sohvasta/sängystä missä kyseiset toiminnot on mukava toteuttaa.

Tytär mietti kesäiset pirtsakat värit, mitä haluaa ja sitten kaupoille tekemään löytöjä.
Sängyn päälle laitettiin varastossa ollut vanha patja, joka meni siihen heittämällä, koska sängystä tehtiin tarkoituksella vähän leveämpi ja pidempi, jotta reunoille saa myös pieniä tavaroitaan. Ihanat päärynä-tyynyliinat ovat Ikeasta ja muut JYSK:stä. Peitot myös JYSK:stä, syytä tosin en tiedä miksi peitot on laitettu vähän eri tavalla....mutta ei kait näin vanhana enää muutenkaan kaikkea älyä:)
Pöydän ja sängyn on tarkoitus saada vähän maalia pintaan kunhan kelit se sallivat.
Ikkunoille hankittiin Ikeasta pienet omena-valaisimet, jotka pitäisi toimia aurinkoenergialla....vielä ei ole valoja nähty, että toimiiko??
 Toivotaan mukavia hetkiä "kesämökkiin"!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...