tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesäretki

Voi kun nuo ilmat ovat vetäneet mielen vähän matalaksi, en voi ymmärtää, että alkaa jo heinäkuu huomenna, eikä  kesäisiä päiviä mielestäni juurikaan ole ollut. Rannalle ei ole ollut asiaa kertaakaan, voi kuinka tyytyväinen olen kun olimme siellä Kreikan auringossa!
Lauantaina lähdin työkaverini kanssa Turkuun pienelle kesäreissulle, koska meillä oli tarkoitus olla Iskelmäfestareilla, mutta emme saaneet majoitusta Himokselle niin päätimme sitten lievittää vähän harmitustamme .
Mukava reissuhan siitä tuli, Turussa oli Keskiaikaiset markkinat, myyntikojuja oli mahdottomasti molemmin puolin Aurajokea, kädentaitajia vaikka ja kuinka monelta eri alalta. Tässä yksi hauska lettukoju.


Sääkin suosi ihan mukavasti, pääsi jopa terassille nauttimaan huurteisia juomia.

Ilmeisesti arjesta irtautuminen ja pieni reissu kaverin kanssa piristi kummasti, sillä koiran kanssa vetäisin seitsemän kilometrin kävelylenkin kotiin tultuani! 

Ja mikä parasta: Ensi vuodelle on Himos majoitus varattuna!! Bestikseni soitti kaksi tuntia ja kun pääsi vihdoin läpi, majoitukset oli lähes kaikki jo myyty loppuun! Ihan älytöntä hommaa, mutta ensi vuonna mennään, jihuu!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...