torstai 9. heinäkuuta 2015

Milloin se kesä oikein alkaa??

No jo on ilmoja pidellyt!! Täällä odottelen sitä kesän alkamista, mutta eipä tuota taida olla vielä näkyvissä, jos noita sääukkoja uskoo! Viime viikon kolme ihanaa aurinkopäivää....aah oli niin ihanaa!
Meitsi painaa vielä pari viikkoa töitä ja siten lomailen pari viikkoa, part 2, jospa ne säät olisivat siten kohillaan? Pientä positiivisuutta ilmassa??

Pihalla näkyy kesää kyllä pikkaisen, pionit puhkesivat kukkaan ensimmäisen kerran, jopa neljä kukkaa tuli, mutta olen niistäkin innoissani, koska tuo viherpeukalo ei todellakaan ole minun juttu, mutta yritän yhä aina vaan, siinä uskossa/toivossa, että minusta joskus tulisi sellainen.
 

Kasvihuoneessakin on ahkerasti käyty satoa hakemassa. Salaattia ja retiisiä ja yrttejä on mennyt ihan kiitettävät määrät. Uusiakin on jo laitettu alulle. Kurkku ei tänä vuonna tykännyt jostain, ilmeisesti kylmyydestä, ei taida tehdä yhtään mitään. Tomaatit kyllä ovat kasvaneet hurjasti ja tänään huomasin pieniä tomaatin alkujakin jo.
 
 
 
 
 Se että voin hakea salaatit yms. tuoreeltaan kasvarista, tykkään ihan mahottomasti!

Ja sitten se joka kesäinen opettelu...eli muurikkalettujen paisto! Miksi se usein jää siihen yhteen kertaan kesässä, sitä on siitä syystä ainainen aloittelija.
Mutta hyviä ne on ja aina niiden ulkonäkö paranee loppua kohden! Jospa tänä kesänä yrittäisi vielä pariin kertaan paistella ihan vaan harjoituksen vuoksi....ei muuten.
 Ja kyytipojaksi todella kylmää raikasta vettä pienin maustein!

4 kommenttia:

 1. Ihanat pionit ja juuri tuo suosikkivärini pioneissa! Itse haaveilen joka vuosi pioneista, mutta yhtään minulla ei vielä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolet oli valkoisia ja toiset noita ihania vaaleanpunaisia. Ja niiden tuoksu on aivan ihana.

   Poista
 2. Onpa ihanaa kun pystyy noukkimaan tarvittaessa omaa satoa ruokapöytään. Vesi näyttää niin hyvältä, että tuli ihan jano :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kivaa noukkia suoraan pöytää jotain pientä. Olen kyllä tosin aika laiska kasvattelija; keväällä intoa täynnä ja keskikesällä jo kastelut rupeaa "ahistaa". :)

   Poista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...