sunnuntai 23. elokuuta 2015

No huh huh

Olemme nyt onnistuneesti saaneet päätökseen asuntovaunu hankkeemme. Eli meille siis tulee asuntovaunu!! YES!
Mutta nyt olemme uurastaneet pihalle paikkaa missä sitä säilytetään, ja sehän tietty oi mukanaan aika urakan.
Jouduimme siirtämään kolme tuijaa, neljä hanhikkipensasta ja kolme maanpeitehavua! Voi mieletön mikä duuni ensiksi keksiä mihin ne ripottelee ja kaikki hakkeet ensin kuoritaan päältä ja sitten aloitetaan alusta taas kaivuut ja peittelyt ja hakkeet....
Ja kyllä on ollut hikistä hommaa, helteetkin osuivat juuri tähän, mutta ei valiteta sen enempää, koska niitä on ollut suorastaan ikävä.

Mutta nyt on siirretty ja pidetään peukut pystyssä että kaikki pysyvät hengissä!

Tulevan vaunun paikalle istutin nurmikonsiemenet myös, jos vaikka saisi siitä kuitenkin vielä siistin näköisen jossain vaiheessa.

Nyt täytyy isännän  laitella koukku autoon ja sitten haetaan meidän uusi harrastus, Hobby kotiin!
Kuvia siitä sitten kun saan sen tuohon pihaan.

Välissä käväisin Kotkassa, poikani sai opiskelupaikan KYAMK:sta, laittamassa hänen opiskeljiaboxia kuntoon.  Kävi hyvä tuuri pojalla, kun sai solukaksion jo entuudestaan tutun kaverin kanssa ja joka oli asustellut jo aiemmin yksin, niin ei tarvinnut juuri hankkia mitään keittiötarvikkeita tai koneita.
Aika kivasti saatiin huonekalut; sohva, sänky ja pöytää ja lipastoa mahtumaan kun vähän pyöriteltiin kalusteita. Nerokasta siinä oli se, että pari vaatekaappia oli todellakin pyörillä, joten kirjaimellisesti pyöriteltiin kalusteita!
Vielä täytyy huoneeseen verhot hankkia ja muutamia perusjuttuja kuten lakanoita ja pyyhkeitä vähän lisää.
2 kommenttia:

  1. Kiitos! Minä ja nuorimmaiseni olemme niin innoissaan, että emme meinaa nahoissa pysyä! Vaunu on siis kymmenen vuotta vanha, mutta meille niin uusi juttu...

    VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...