tiistai 8. syyskuuta 2015

Pyörien päällä

Ensimmäinen reissu meidän asuntovaunulla on nyt takana ja tykättiin ihan hirveästi! Kaikki meni  hienosti ja kaikki pelasivat hienosti! Ilmatkin olivat suosiollisempia kuin mitä säätiedotuksissa luvattiin, ihana lämmin syyssää.
Meikäläinen otti sitten ohjelmakseen vaihtaa verhoja vaunuun, luulin sen menevän tuosta vaan....no ei ihan mennytkään. Niissä oli jokin ihan ihmeellinen kiinnitysjärjestelmä, jota tietenkään ei ole normikaupoissa, enkä tiedä onko missään yleensäkään. Mutta suomalaisella sisulla....periksi ei anneta, ihan vain pikkasen.
Vaihdoin kaikki muut verhot paitsi takaosaan jätin vielä vaunun omat verhot, jotka kyllä pesin. Niitä ei ollut varmaan koko kymmenvuotisen historian aikana pestykään, sillä vesi oli sen verran mustaa.
Tässä muutama kuva, joita lupailinkin viime postauksessa.

Olemme muutamia vuosia sitten viettäneet kesät purjehtien, ja minusta tässä touhussa on paljon samaa,; siirrytään paikasta toiseen, nähdään paljon uusia paikkoja, vietetään aikaa yhdessä (pienessä tilassa) ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Ihan niin sään armoilla ei olla kuin purjehtiessa.
Isäntä on kyllä asiasta ihan eri mieltä, siitä että näitä kahta asiaa yhdistää yhtään mikään:)
Kaikki on lähes kädenulottuvilla....


Harmitus, että isäntä joutuu olemaan messuilla ensi viikonloppuna, joten emme pääse pyörien päälle uusiin seikkailuihin ensi viikonloppuna!

7 kommenttia:

 1. Hieno on vaununne! Kyllä tuolla uni maistuu ja kokkailut ym. sujuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensimmäisen yön melkein valvoin:),satoi vettä, jonka ropina kuului yllättävän hyvin ja oli kuuma ja oli kylmä...mutta toinen yö meni jo paljon paremmin. Muut kyllä porskuttivat unta hyvin.

   Poista
 2. Oi, kuinka hieno vaunu. Tällä onkin mahtavaa reissata ♥

  VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...