keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Satoa korjattu

Reilu viikko sitten keräsin kasvihuoneesta paprika-testini pois sisälle,  yölämpötilojen laskemisen vuoksi. Olen testannut paprikaa ensimmäisen kerran eläessäni..ja senkin kaupan paprikasta otin siemenen ja laitoin purkkiin.
Sitten vain odottelemaan, että tuleeko mitään. Ja tulihan sieltä, eivät näy hyvin kun ovat vihreitä.


Mutta koska laitoin siemenen niin myöhään purkkiin ja kun se kesä oli niin viileä, ei kerennyt rouvan paprikat kovin suuriksi:)
Mutta nyt tiedän, ensi keväänä laittaa ehkä jopa ihan "oikeista" paprikan siemenistä. Koska etsiessäni tietoa paprikan kasvatuksesta, luin, että kaikista kaupan paprikoista ei lähde tulemaan uusia.

Nyt kyseiset ovat olleet siis sisällä, ja nyt rupeaa väriäkin tulemaan pintaan; minä en muistanut yhtään, että minkä värisestä paprikasta siemenen otin!

Nyt rupena selailemaan ihanaa ompelukirjaani: Mekkotehdas. Ja etsimään sieltä jonkin mukavan näköisen mekon ja kaavan, jonka voisin itselleni ommella...tekee niin kovasti mieli puuhastella jotain käsillä!1 kommentti:

  1. Ihan huikea satohan sieltä tuli. Näyttävät ainakin kuvissa oikein hyvän kokoisilta. Ja vaikka kuinka monta! Minunkin on keväällä kokeiltava.

    VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...