maanantai 12. lokakuuta 2015

Syksyn tuoksua

Kyllä on ollut niin ihania aurinkoisia ilmoja jo pidemmän aikaa! On ollut todella kiva tehdä koiran kanssa pitkiä lenkkejä raikkaassa pikkupakkasessa ja aurinkoisessa säässä. Viime viikon alussa käväisin Tukholmassa vähän lomailemassa ja siellä oli 18 astetta lämmintä ja aurinko paistoi todella ihanasti. Minä olin tietty pukeutunut villakangastakkiin siltä varalta, että siellä on hyinen viima ja yhtä kylmää kun täällä oli..... No hikihän siinä nuorison perässä kipittäessä tuli, joten siinä vähän takkia välillä auki ja siitä seurasi se, että nyt olen taistellut flunssan kanssa viime torstaista lähtien. Ja minun kroppa on siinä todella ärsyttävää sorttia, että en sairastu koskaan kunnolla, vaan semmoista kurkkukipua, nuhaa mutta kroppaa särkee kuin olisi korkeakin kuume (mitä ei ikinä tule) ja todella suurta väsymystä, eli veto ihan nollassa.
No, eilen päätin kyllä lähteä perheen kanssa ulkoilemaan Luukin maisemiin ja pakkasin makkarat ja kuumat kaakaot mukaan ja kyllä ne näissä maisemissa maistuikin niin hyvälle!


Siinä seurasin palellessani toisten pesupuuhia ja hetkeä aijemmin yksi pariskunta (mies ja nainen) käväisi uimassa!!!!

Voi kun pääsisin taas kuntoon pian niin saisin pakkasen puremat kuolleet kesäkukat pois pihalta...hävettää ihan aina kun ne ohi mennessäni näen!
Täytynee levätä ja juoda kuumia juomia, jotta pääsee taas teräskuntoon!
Mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista. ihana ulkoilureissu, eväät maistuivat varmasti hyviltä luonnossa.

    VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...