sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tästä se taas lähtee

Nyt on se hetki vuodesta, kun alkaa kaivella nurkkia ja komeroita kotona, ja yrittää etsiä niitä erilaisia valosarjoja tai sisustusvaloja, piristääkseen pimeneviä iltoja. Meillä käydään vääntöä isännän kanssa siitä, että ne EI ole jouluvaloja vaan esim. sisustusvaloja.
Minä en tykkää ollenkaan tästä pimeästä ajasta ennen lumen tuloa, joten mieluusti niitä omia valoja sijoittelemaan ympärille, jotta fiilis pysyisi edes jotenkuten vähän pirteenä.
Viime viikolla ostin hetken mielijohteesta uudet sisäkäyttöön tarkoitetut puuvilla-pallosarjan ja niille olen nyt koittanut keksiä paikkaa mihin ne sijoittaisin.
Nyt se ovat kokeilussa makuuhuoneessa olevan hyllyn päällä. Sieltä ne näkyvät kyllä aika kivasti myös olohuoneeseen.


Minulle lokakuu ja marraskuu ovat jotenkin hirmu raskaita; mieli jotenkin vähän kulkee alavireisesti ja muutenkin tuntuu siltä, että ei tekisi mieli oikein tehdä mitään.
En tiedä mistä tämän johtuu, mutta sama on toistunut jo muutamia vuosia. Ei jotenkaan saa yhtään ä.itään tehtyä vaikka mielessä olisi vaikka ja mitä toteutuskelpoisia tekemisiä. Tosin en ole nytkään muutamaan hetkeen tuunaillut  mitään. Kirpparilla kävin tänään pitkästä aikaa tsekkailemassa joskos sieltä olisi löytynyt se kadonnut kipinä puuhailla jotain. Mutta ei sieltä löytynyt yhtään mitään siihen tarpeeseen ikävä kyllä. Varasin kyllä pöydät itselleni ja tyttärelleni reilu viikon päähän eli nyt on ensi viikon illoiksi puuhaa laitella myyntitavarat kuntoon.
tänään touhusin keittiössä leipomalla korvapuusteja  ja tein myös omena-kaurapaistosta vaniljakastikkeella. 


Nämä kyllä saavat mielen taasen vähän piristymään ja nämä kukat! Voi että ruusu voi olla aina vaan yhtä kaunis!
1 kommentti:

  1. Aivan ihanat ruusut!
    Marraskuu on synkkä kuukausi kun on pimeää eikä vielä ole lunta maassa, joka "valaisisi" maan. Huomaa autolla ajaessa, kuinka märkä ja pimeä tie oikein syö kaiken valon. Sitten kun lumi tulee maahan niin ajaminenkin on miellyttävämpää.

    Nam, mitä herkkuja olet taikonut!
    Myyntimenestystä kirpparille!

    VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...