sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ihan kiinalaisissa merkeissä

No nyt on ohjelmaa niin paljon tiedossa tälle viikonlopulle, että maanantaina varmaan on todella levännyt olo mennä taas töihin...
Meillä on ystäväpariskunnan kanssa ollut tapana pitää silloin tällöin ns. teemailtoja, jolloin tutustumme eri maiden keittiöihin tehden yhdessä kyseisen maan ruokaa. Molemmat perheet tekevät aina oman osuutensa, esim. alkuruuan, ja yhden pääruuan tekee toinen ja toinen toisen ruuan ja  jälkkärin. Meillä on ollut ihania illallisia mm. Kreikan, Unkarin, Venäjän, Ranskan ja Italian keittiön saloihin tutustuessa.
Nyt oli tiedossa kiinalainen keittiö, joka tuotti pieniä harmaita hiuksia meikäläiselle, koska en ajatellut tehdä ruokaa pakastealtaan wokkivihanneksilla yms.
Minulta löytyy friteerauskeitin, ja tarkoituksena oli tehdä friteerattuja kanapaloja, mangokanaa ja kookoskanaa ja friteeratut banskut jätskillä, ystävättäreni teki alkukeiton, wokkia ja aasialaisia lihapullia.


Niin hyvää kaikki ja mukava ilta ihanien ystävien kera syöden ja pelaten.
Ensi kerran teemaakin jo vähän mietittiin, että jos vaikka ihan suomalainen....

 Nyt sitten Isäinpäivä päivällistä värkkäämään, huomenna omat synttärit ja parin viikon päästä nuorimmaiseni 12-vuotis synttärit......ei tarvitse ilmeisesti miettiä, että mitähän sitä tekis....

1 kommentti:

  1. Onpa mahtava idea tuo teemailta. Mukavaa yhdessäoloa ja herkullista ruokaa.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa.

    VastaaPoista

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...