tiistai 27. elokuuta 2013

Mikä ei kuulu joukkoon?

Siis lupaamani kotikierros jatkuu ja vuorossa siis olohuoneemme.  Itse pidän sitä jatkuvana ongelmana ja haluan muutosta, mutta kun ei vaan tiedä mitä ja miten.Olohuoneemme on kapeahko, takka keskellä  ja jakaantunut vähän niinkuin kaksiosaiseksi.
Hirmu hankala laitella huonekaluja. Olenkin niitä jo siirrellyt vaikka ja miten ja aina vaan tuntuu, että ei hyvä!
Halajaisin divaania ja jokin ihku lattiavalaisinkin voisi olla kiva... Piano tuolla takanakin on aivan turhake,  vain yksi perheestä osaa soittaa, ja häntä ei kiinnosta lainkaan enään kyseinen kapistus, eli pitäisi myydä pois.  Lipaston yläpuolelle lamppujen väliinkin olisi kiva jotain laittaa, taulu tai peili.
Sisustusvinkkejä otetaan ilolla vastaan jos jollain on samanlainen kapeahko olohuone ja on keksinyt oivan ratkaisun sisustuspulmaan.
Mutta se mikä ei kuulu joukkoon! No, se on tuo ruskea arkkupöytä!!! Maalia ainakin kaipais jos ei muuten pääse siitä, ehkäpä siinä se seuraava projekti, kun ruokapöydän tuolit on nyt saatu vihdoin maalattua.

Kukkia ei ole koskaan liikaa, mutta kun viherpeukalo melkein puuttuu, niin tällaiset "ei aidot" on kiva pelastus siihen, että kotona kukkii aina jokin. Ja näyttävät aina hyviltä! 

Isäntä käväisi Amsterdamista ja toi tuliaisiksi ihania tulppaaneja.


 Ja nämä muuten kestää tosi pitään, ovat nimittäin puu-tulppaaneja!
Nerokasta ja värikästä!
Keittiö kierros on varmaan sitten seuraavalla kerralla. Nyt täytyis ruveta miettimään lauantaina pidettävien rapukekkereiden menua ja siihen liittyviä asioita ja kauppalistoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...