sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Aherrusta "verstaalla"


Viime viikonloppu oli yhtä juhlintaa. Perjantaina serkkupojan häät, lauantaina oma syntymäpäivä ja sunnuntaina isänpäivä. Koville otti, ainakin vatsan kannalta, pelkkää herkuttelua koko viikonloppu! Sunnuntaina teimme perheemme iskälle Mudcake:n. En ole ikinä moista tehnyt aijemmin, ja oli kyllä hyvää, kermavaahdon kera ja jopa mansikat olivat maukkaita.


 
Minulla on aina ollut haavena, sellainen oma pieni verstas", jossa voisi aina olla ompelukone valmiina töihin ja missä olisi kaikenlaista askartelutarviketta yms. heti siinä valmiina, kun tekemisen himo iskee. Ja sain sellaisen nurkkauksen meidän nykyiseen varastoon. Olen siitä ikionnellinen ja se on paikka minkä ei tarvitse olla niin siistinä, vaan just sellaisen näköinen sekamelska kuin verstaissa yleensä on.

 Tänään tein joulukalenterin, joka suunniteltiin ensin huolella perheen pienimmän kanssa ja eikun kone esille alahyllyltä ja hommiin. Pienin ompeli kahdeksan ensimmäistä pussukkaa äidin apurina ja sain tehtyä pussukat valmiiksi.

 Vielä ei ihan kehtaa joulukalenteria ripustaa, joten nyt on hyvää aikaa keksiä pussukoihin jotain ylläreitä ja sitten vaan sitomaan pussukat kiinni ja roikkumaan.

Olen niin JOULUIHMINEN, että sormet syyhyää ottamaan kaikki ihanat jouluvermeet esille ja alkaa sisustamaan kotia jouluun, mutta täytynee vielä malttaa hetkonen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...