sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tuleekohan tästä mitään

Mitäköhän tästä tulee?

No, siitä pitäisi tulla sukka! En vain ole aijemmin  onnistunut sukkaa tekemään.
Olen kutonut kyllä lapasia, pipoja villapaitoja ja villatakkeja, mutta sukka on jotenkin ollut niin vaikean oloinen ja jokin siinä on ollut, etten ole kuin kerran kokeilut ja se meni pieleen. Nyt vuosien tauon jälkeen aijon taas yrittää tätä mysteeriä ratkoa.
Katsotaan mitä tästä tulee, vai tuleeko yhtään mitään. Vasenkätisenä kudon vielä väärään suuntaan, joten ohjeiden "kääntäminen" täytyy myös funtsia tarkoin. Mutta yritetään!

Jokin tekee mielessä jo vähän kevättäkin, sillä käväisin eilen verstaalla vähän jo tekemässä kevättä varten esivalmisteluja.
Maalailin liitutaulumaalilla ruukkuihin paikat, joihin voi helposti kirjoitella, mikä missäkin ruukussa itää ja kasvaa.

Käväisin myös kukkakaupassa ostamassa kukkia maljakkoon pitkästä aikaa. Tuo joulunaika teki sen, että ei ole ollut leikkokukkia pitkään aikaan ja nyt kun joulutähdistä on päästy; oli piristävää käydä hakemassa ihastuttavia kukkia kotiin.
Käväisin 10-vuotiaan tyttäreni kanssa katsomassa Onnelin ja Annelin ja voin aika varmasti sanoa, että jokaisen pikku tytön unelma se koti ja talo, joka kyseisessä elokuvassa oli! Suosittelen, oli ihan sievä ja kiva elokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...