torstai 21. toukokuuta 2015

Paniikki jatkuu ja pahenee

Lakkiaiset lähestyy aivan käsittämätöntä vauhtia! Kutsut laitettiin postiin heti maanantaina kun varmistui lopullisesti valkoisen lakin saanti.
Pientä pettymystä oli havaittavissa, kun 20 pistettä oli pudonnut yhdestä aineesta, jolloin myös tuleva numero tipahti pykälän alaspäin.Laitoin jokunen aika sitten kuvan, kun oli nurmikko kuorittu pois isohkolta alueelta.
Teimme siis talomme etupuolelle, pienen terran/pation, jossa on mukava viettää aamulla auringonpaisteessa vaikka aamiainen. Viime kesänä siinä oli vain nurmikon päällä vanha kalusto, sellaisten puulaattojen päällä, josta nurmikko pursusi aina väleistä....tosi kaunista!!
No ei todellakaan viehättänyt lainkaan ja nyt siis tehtiin puulavoista sellainen pienehkö mukava paikka, johon mahtuu keinu ja pöytä.
Keinun katos oli niin rumaksi mennyt, etten laittanut sitä tänä vuonna lainkaan. Katsotaan kuinka usein pehmusteet kastuu...(keinun omat pehmusteet olivat myös kauhiassa kunnossa, niin ostin tavallisen BadenBaden- tuolin pehmusteet siihen, eikä ne maksanut juuri mitään). Keinu oli joskus äitini, en edes tiedä mistä keinu on ostettu saati merkkiä, että olisi saanut juuri siihen keinuun kuuluvat pehmusteet. Uudet ovat ihan ok, vähän ehkä liian pienet, mutta raaskii ainakin noilla hinnoilla ostaa uudet rikkinäisten tilalle, kun alle kolmellakymmenellä eurolla pääsi.
Juhlia varten olen ompelemassa mekkoa, sekään ei ole vielä valmis, ja nyt olen ruvennut miettimään, että onko se liian tätimäinen....vaikka täti-ikäinen olenkin jo, mutta....katsotaan nyt mikä rumba tästäkin vielä tulee :)

Aurinkoisia päiviä odotellaan jo tulevaksi pikkuhiljaa, kun kasvihuoneeseen siirsin kasvattamani basilikat yms.


Palaillaan taas kun keritään, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos jättäisi viestiä käynnistäsi...